Agitando a la Generalitat

Secció Sindical de CNT-AIT al Departament de Territori i Sostenibilitat (DTES) de la Generalitat de Catalunya

viernes, 2 de octubre de 2015

Denúncia davant el Síndic de Greuges per deixadesa de funcions i abandonament del servei

Donat que la Direcció del Departament, en una demostració més de prepotència i mala praxis, no es digna a contestar als nostres escrits demanant explicacions respecte a la falta de control i seguiment dels contractes amb les màfies de la subcontractació, hem presentat una queixa davant el Síndic de Gregues per deixadesa de funcions i abandonament del servei.:
  • Incompliments en matèria laboral: El Departament no mantenia cap tipus de control respecte a salaris i categories segons conveni, descans entre jornada i jornada, jornades màximes ordinàries, etc. Davant les nostres reivindicacions, no va prendre cap mesura per solucionar aquestes irregularitats.
  • Incompliments en matèria de seguretat i salut: Més d’un company va treballar durant 2 anys sense realitzar el curs de riscos laborals tal i com especifica la Llei.
  • Incompliments en matèria de seguretat social: El Departament és plenament conscient que Serikat, subcontractista de IECISA, pagava les hores extres en negre sense cotitzar a la Seguretat Social.
  • Incompliments en matèria de protecció de dades: EL Departament va ocultar la realitat davant la Inspecció de la Autoritat Catalana de Protecció de Dades, i avui dia encara es neguen a sancionar IECISA per aquests fets. 
  • Incompliments contractuals: El Departament va permetre que IECISA incomplís descaradament les condicions per la prestació del servei (pla de formació, hores de serveis, tècnics dedicats, etc).
  • Falta de veracitat als requeriments del Síndic de Gregues: El Departament va al·legar motius organitzatius per l'incompliment del plec que suposava el nostre trasllat fora de les seves dependències. La sentència de cessió il·legal i vulneració de drets fonamentals, deixa clar que el trasllat va ser en represàlia per la nostra acció sindical. 

No hi han excuses, tants alts càrrecs cobrant ... i ningú comprova ni controla un contracte que finalment va costar més de 3 milions d'euros?

FORA LES MÀFIES DE LA SUBCONTRACTACIÓ !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.