Agitando a la Generalitat

Secció Sindical de CNT-AIT al Departament de Territori i Sostenibilitat (DTES) de la Generalitat de Catalunya

viernes, 15 de mayo de 2015

Xavier Trias CULPABLE: Concentració a l'Hotel Palace

Avui, una vintena de militants de la CNT ens hem concentrat davant les portes de l'Hotel Palace de Barcelona on Xavier Trias tenia pensat acudir a una menjar-col·loqui amb altres representants de la burgesia.


Al mateix temps, s'han concentrat altres col·lectius que no volien deixar passar l'oportunitat de cantar-li les 40 al cacic de Barcelona.

Per la nostra banda, en un ambient molt combatiu hem recordat la situació de subcontractació i precarietat que sofreixen centenars d'informàtics i informàtiques a la Generalitat des que Xavier Trias privatitzés la informàtica fa 15 anys, així com els obscurs interessos que s'amaguen en aquest tipus de contractació. Hem recordat, una vegada més, que la Generalitat es nega a donar-nos treball efectiu al Departament de Territori i Sostenibilitat, que seguim cobrant per estar a casa, mentre enriqueix a les empreses de familiars d'Artur Mas com Seidor o Vass i que s’estan investigant pel Servei Especial de Blanqueig de Capitals del Banc d’Espanya (Sepblac).


La tensió era evident donada la increïble presència policial (una dotzena d'agents antidisturbis de la Guàrdia Urbana, furgonetes de Mossos a cada cantonada, etc), per la qual cosa no hem perdut l'ocasió d’indicar-los que si buscaven criminals anessin al Parlament a buscar-los.

S'han cridat consignes pels diferents conflictes socials existents a la ciutat (cas 4F, Yuri, Can Vies, desnonaments, encausats Parlament, repressió contra el moviment llibertari, etc) i hem demostrat la nostra repulsa a la brutal agressió que van sofrir alguns companys divendres passat a les portes del Casino l’Aliança del Poblenou per part d’un grup de matons que van resultar ser membres de la Guàrdia Urbana de paisà.




Finalment, destacar que malgrat la presència de més policies que manifestants, Xavier Trias ha entrat per una porta secundària per si li escupíem a la cara la veritat: que no és més que un mafiós, un burgès i un feixista!

XAVIER TRIAS CULPABLE!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.