Agitando a la Generalitat

Secció Sindical de CNT-AIT al Departament de Territori i Sostenibilitat (DTES) de la Generalitat de Catalunya

jueves, 19 de mayo de 2011

Boicot al miting central de CiU a Nou Barris

Aquest passat diumenge 15 de maig, CNT-AGITES amb altres seccions sindicals de CNT, es van concentrar en l'acte central electoral de CIU a Nou Barris, per a denunciar i protestar pel tancament d'empreses per part de socis de CIU i contra els acomiadaments, assetjaments i cessió il·legal de treballadors a les empreses subcontractades per l'Administració Pública catalana. L'acte va coincidir també, amb la protesta d'una sèrie de veïns/es afectats, pel tancament d'una piscina i la pèrdua de llocs de treballs i equipaments per al barri.


Els polítics i beneficiaris del partit, van intentar increpar a les persones que protestaven, perquè desistissin de la seva actitud i presumint del seu tarannà manipulador, van aconseguir convèncer al grupet de veïns/es amb la promesa que si sortia el seu candidat com alcalde, no es tancaria la piscina. Tot estava preparat i semblava disposat per a un bany de multituds, amb l'excepció d'aquest grupet de treballadors de CNT, que es van acostar amb les seves pancartes i crits i van interrompre en diverses ocasions als dos màxims representants de CiU, que van alertar al servei de seguretat que es va disposar envoltant la plaça, però que no va intervenir per no crear un nou penós espectacle repressiu en el seu míting electoral i davant de moltes persones.

En aquest mateix acte, es van repartir diferents octavetes dels conflictes laborals de Atento al SEM, del conflicte per cessió il·legal de treballadors que pateixen els informàtics de la Generalitat i d'altres que denunciaven a la família Sumarroca, el patriarca de la qual és el fundador de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), i que "familiarment" posseïxen el control de nombroses empreses i càrrecs de poder, com és el cas d'un dels seus plançons, Carles Sumarroca, que com Vicepresident de la constructora COMSA-EMTE, amb milionaris beneficis i molt activa en l'obra pública, està tancant les seves empreses de Catalunya i acomiadant als treballadors i treballadores aprofitant-se de la reforma laboral.


De la protesta cabria destacar les simpaties expressades per molts dels veïns/es que havien sortit a passejar a la Plaça Virrei Amat i es van trobar amb el funest espectacle electoral. També es va aconseguir arrencar algun somriure fins i tot dels seguidors del partit polític ambs els crits de: "Què hi ha de lo meu Trias", "Visca Millet", "no hi ha pà per a tant xoriço", etc...

Al final de l'acte, el candidat senyor Trias, es va comprometre a posar una "escala mecànica...", si sortia con alcalde. Per fi, hem trobat un nou salvador amb possibles múltiples contactes en empreses d'escales mecàniques..., i que ens treurà de la crisi posant escales mecàniques pertot arreu.

En definitiva, el que tenia que ser una festa en olor de multitut, doncs s'havia desplaçat una important comitiva de CiU que va omplir les sis primeres files de la plaça, ocupant gairebé tot l'aforament de cadires, va acabar sent un acte indigesto i incòmode per al candidat i els seus ignorants seguidors que van arribar a associar als manifestants de la CNT, amb Zapatero.

Per veure les octavetes clickeu a les imatges:

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.