Agitando a la Generalitat

Secció Sindical de CNT-AIT al Departament de Territori i Sostenibilitat (DTES) de la Generalitat de Catalunya

viernes, 6 de mayo de 2011

Carta enviada a Pilar Pifarré, secretària d'Administració i Funció Pública

Després de veure que l'Administració no es posicionava al conflicte, el dia 16 de febrer varem enviar una carta a l' actual Secretaria d'Administració i Funció Pública, Pilar Pifarré, però encara no hem rebut resposta, estarà molt ocupada engreixant les llistes de l'atur amb les seves retallades de personal.

El seu pasotisme no ens sorprèn, és la resposta que estem rebent desde fa més de 4 mesos i només demostra que els polítics molt prometre però després no fan res!! Volem fer pública la carta per a que tothom vegi com ignora als ciutadans la diputada Pilar Pifarré!! Davant d'això només ens queda seguir golpejant als polítics fins a aconseguir que es comprometin a solucionar els problemes dels ciutadans i COMPLEIXIN LES SEVES PROMESES!!!. NO ENS HEM D'OBLIDAR QUE ELS POLÍTICS ESTAN AL SERVEI DEL POBLE I NO PER EMPLENAR-SE LES BUTXAQUES A LA NOSTRA COSTA!!!!

" Bon dia,


En nom de la secció sindical de CNT al Àrea de Gestió d’Infraestructures (Informàtica) del Departament de Territori i Sostenibilitat ens posem en contacte amb vostè per les declaracions fetes en una nota de premsa a la qual denunciava la falta d’austeritat i mala gestió per part de CTTI.


Concretament, ens agradaria centrar-nos en una frase que considerem vital donada la nostra situació: Cal tenir en compte la gran quantitat de persones externes contractades pel CTTI que hi treballen amb caràcter permanent. “Si algú coneix la legalitat sap que això és del tot irregular, altra cosa és que passin de les normes i de les lleis”.

Formem part de l’equip de AGI del DTES des de fa temps, la empresa guanyadora a l’últim pleg va ser IECISA (Informàtica El Corte Inglés) amb l’oferta econòmica més elevada. IECISA, com és habitual, subcontracta als tècnics a terceres empreses (Serikat, Cast-Info, etc) i tot sota la direcció i gestió per part de CTTI. Ens trobem en una situació exacta a la que vostè comenta però amb més subcontractes pel mig.

Primer de tot, no podem entendre que en plena crisis guanyi l’empresa més cara i a sobre l’única que subcontracta al personal, això com a mínim és poc ètic.

Segon, degut a la cadena de subcontractació que li hem comentat (DTES-CTTI-IECISA-subcontracta) hi han casos on el treballador rep una mísera quarta part dels diners que paga el Departament per ell.

Tercer, patim una contínua vulneració dels drets dels treballadors sota la complicitat de la Generalitat i de CTTI, com exemple:

- Actuar de mala fe en el que respecte a les millores obtingudes a l’última versió del conveni col·lectiu.

- Categories laborals per sota del conveni.

- No deixar-nos descansar 12 hores entre jornada laboral i jornada laboral.

- Treballar més de 12 hores seguides (arribant a més de 35 d’una sola tacada)

- Etc, etc, etc..

Es parla d’outsourcing o de subcontractació del servei a empreses privades, però el servei no el donen les empreses sinó els treballadors, amb la diferència que els diners i els drets es queden pel camí.

Aquesta escala de subcontractació, permet crear la situació d’inseguretat laboral idònia per permetre l’explotació del treballador amb diners públics.

Per tots aquests motius, tres companys no hem vist una altra sortida que crear una secció sindical adherida a la CNT per defensar els nostres drets i denunciar a totes les parts implicades per cessió il·legal del treballador.

Si ho considera oportú, podríem fer un reunió i traslladar-li les nostres inquietuds amb més detall.

Atentament,


Secció Sindical CNT - AGI TES
http://cnt-agites.blogspot.com "

Podeu consultar més informació al post anterior: http://cnt-agites.blogspot.com/2011/02/ciu-denuncio-la-falta-de-austeridad-y.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.